Саопштења

Напредњаци против постављења директора ЈП ''Лепеница''

После данашње седнице СО Баточина на којој је постављен директор ЈП ''Лепеница'' у потпуности је огољена природа диктаторског и корупционашког режима ДС и њених сателита.
Постављењем Дејана Раонића из Крагујевца, бившег директора крагујевачког ЈКП ''Чистоћа'' пале су све маске и показана су сва лица ове накарадне власти пуне лицемерја, лажне бриге за грађане и стварне бриге за себе, своје позиције и личне интересе.
Обавештавамо баточинску јавност, ако има неког да то не зна, да је Дејан Раонић пре годину дана ухапшен због сумње да је нечињењем довео у опасност животе људи због стављања у промет торти са крагујевачке депоније, као и да је реч о човеку који је ТУЖИО ПРЕДУЗЕЋЕ У КОМ ЈЕ ДИРЕКТОР ЗБОГ ЗАОСТАЛИХ ЗАРАДА(?!). Дакле, онај који је својим радом морао да обезбеди плате и за себе и за преко 300 радника тужи предузеће због сопствене неспособности.
Такође, као одани кадар Верољуба Стевановића, од ЈКП ''Чистоћа'' је направио партијско предузеће које је постало надалеко познато у Србији по томе што је за време његовог мандата имало неколико пута више чиновника и радника у администрацији, него радника на изношењу смећа као основне делатности. Такође, познат је и случај одборника ЗЗШ у предузећу којим је руководио господин Раонић, који је годинама примао плату, а да се никада није појавио на послу.
Такав ''кадар'' је доведен из Крагујевца вероватно да докусури и ово друго ЈКП, пошто је прво већ сличним кадрирањем уништено до темеља.
Ваљда је после овога јасно да је парола на пропагандном материјалу Демократске странке ''Ја волим Баточину'' само обична флоскула и патетични покушај играња на последњу карту локалпатриотизма, чим се за директора најважнијег јавног предузећа доводи човек који је поред Баточине пролазио само крећући се ка аутопуту Београд – Ниш, и чије ће нас задржавање у Баточини вероватно скупо коштати као и предузећа и раднике чији је руководилац до сада био.
Баточина се воли не на папиру, већ радом, залагањем за интересе свих грађана, поштеним и одговорним кадрирањем и управљањем финансијама, отварањем фабрика и довођењем инвеститора, што ће Српска напредна странка ускоро на делу и доказати.

Баточина, 28.01.2016.