Предизборни асфалт - или како поново преварити народ

Најтраженије занимање у Баточини ових дана и недеља пред локалне изборе је дефинитивно геометар, а најпопуларнија активност је побадање кочића за асфалт који је од стране превараната и манипулатора из локалне власти отприлике предвиђен и за атарске путеве до сваке њиве.
Пошто је председник општине завршио са асфалтирањем сокака око своје куће, својих њива и своје продавнице у Брзану, дошао је на ред имагинарни асфалт ''који само што није'' на територији осталих МЗ, у коју сврху су ангажовани геометри да размеравају ширине сокака и путева, док председник општине са својим чаушима обилази грађане који живе у њима и по ко зна који пут лаже и купује гласове, јер их је својом бахатошћу и корупцијом одавно изгубио.
Не постоји изборна јединица у општини Баточина у којој нису обећали асфалт бар у 2 сокака или улице. Обећали су асфалта толико да би готово био довољан да се заврши читав коридор 10 до Грчке и Бугарске. Пошто је предизборни кредит највећим делом потрошен на Брзан, сада почиње трошење новца за куповину гласова асфалтом у осталим местима. Сем на Брзан, новац је потрошен и на довођење асфалта до кућа његових оданих одборника у Грацу, Жировници, асфалтирање улаза у предузеће''Топлинг'' које нас је добро загрејало повећаним ценама у овој години и незаобилазна ''бициклистичка стаза'' ширине 1,92 метра до таште председника СО Бранка Ђокића.
ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ ОДАКЛЕ НОВАЦ КАД ЗА 4 ГОДИНЕ НИСУ АСФАЛТИРАЛИ НИ ДВАДЕСЕТИ ДЕО ОД ОБЕЋАНОГ У ОВОЈ КАМПАЊИ? Иако је и теоретски немогуће да се све ове лажи остваре ни у наредне 3 године, а камоли 3 месеца, указујемо грађанима на тренутну ситуацију у општини Баточина док се новац из њихових давања општини кроз порезе и таксе бескрупулозно троши САМО И ЈЕДИНО на очување власти.
СРЕДЊОЈ И ОСНОВНОЈ ШКОЛИ СУ БЛОКИРАНИ РАЧУНИ ЗБОГ ДУГОВАЊА ПРЕМА УНИШТЕНОМ ЈКП ''7.ЈУЛИ'' А КОЈА ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НЕЋЕ ДА ИЗМИРИ, ДЕЧИЈИ ВРТИЋ И ДОМ ЗДРАВЉА СКОРО И ДА НЕМАЈУ ГРЕЈАЊЕ, ДЕЦА И ПАЦИЈЕНТИ СЕ СМРЗАВАЈУ, ЈЕВТИЋА КРАЈ ЈЕ ПОТПУНО ПАРАЛИСАН И ОДСЕЧЕН ОД СВЕТА КАКО БИ РАДОВИ БИЛИ ЗАВРШЕНИ НЕКИ ДАН ПРЕД ИЗБОРЕ, БРЗАНЦИ НЕМАЈУ ВОДУ ЗА ПИЋЕ НИ У КУЋАМА НИ У ШКОЛАМА НИ У АМБУЛАНТИ, АЛИ ЈЕ СВЕ ТО ЗА ЛОКАЛНЕ ВЛАСТОДРШЦЕ ПОТПУНО НЕБИТНО У ОДНОСУ НА ЧАРОБНУ РЕЧ – АСФАЛТ.
Српка напредна странка позива грађане да не дозволе да их манипулатор опет превари, да се сете свих оних лажних обећања, превара којима су добили задње изборе (спортског центра и ветеринарске станице у Роготу, завршетка пијаце и зграде на пијаци, неколико најављиваних инвестиција чији је резултат 0 (нула) нових радних места, и још много тога). То су њихови резултати у ове 4 године. И то не може никакав асфалт да испегла.
Једино победа Српске напредне странке на локалним изборима у Баточини гарантује тотални раскид са таквом политиком и демонтирање таквог система који се ево већ 12 година заснива на преварама, лажима и манипулацији. Да започнемо и у Баточини пут који није заснован на предизборном асфалту, већ поштењу и конкретном раду све 4 године мандата, а који је трасирао премијер Александар Вучић.

Баточина, 07.02.2016.