Саопштења

Злоупотреба здравства у кампањи ДС

Српска напредна странка упозорава баточинску јавност да се ових дана и недеља одиграва најбруталнија политичка кампања икада у режији Демократске странке, Радише Милошевића и његове марионете у виду кандидата за председника општине Ане Аничић.
Наиме, сви расположиви ресурси Дома здравља у Баточини стављени су у функцију придобијања гласова за пропалу Демократску странку Бојана Пајтића, где се чак иде толико далеко да се старијим и болесним особама прети ускраћивањем адекватне медицинске неге уколико својим гласовима допринесу победи СНС.
После свих досадашњих диктаторских метода којима смо били изложени, ова је далеко најбезобзирнија јер се користи према старим и болесним људима чије се право на равноправну здравствену заштиту грубо злоупотребљава.
Позивамо све медицинске раднике Дома здравља у Баточини, међу којима је већина часних и одговорних људи, да не подлегну притисцима да користе свој положај у сврху кампање било које политичке партије, па макар и њихове директорке.
На прошлим изборима смо имали случај дељења летака ДС на шалтеру Дома здравља, али овим и оволиким притисцима на пацијенте су превазишли сами себе.

ЗА ДЕПОЛИТИЗАЦИЈУ ЈАВНИХ УСТАНОВА!
АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - БАТОЧИНА ПОБЕЂУЈЕ!